Psihoterapie cognitiv comportamentala Dr. Marius M. Stanciupsihoterapie cognitiv-comportamentala

Intrebari frecvente

1. Cum pot face o programare?
Puteți solicita o programare la numărul de telefon sau la adresa de e-mail specificată în secțiunea CONTACT. În cel mai scurt timp cu putință vă vom adresa solicitare, specificându-vă data și intervalul orar când este cel mai devreme loc disponibil pentru dumneavoastră.

2. Cât mă costă o ședință?
Costul unei ședințe individuale online este de 150 RON. Pentru ședințele individuale la cabinet, costul este de 150 de RON. Ședințele de consiliere de cuplu și familie costă 200 de RON, iar cele de evaluare variază între 150 și 400 în funcție de solicitările dumneavoastră specifice.

3. Cât durează, de regulă, terapia ?
Din punct de vedere statistic, durata medie a unei intervenții este de 12 ședințe. Durata reală, însă, depinde de severitatea simptomelor acuzate, prezența sau absența problemelor structurale și a celor medicale (de sănătate), motivația clientului, resursele sale, dar și de factori extrinseci fortuiți care scapă capacitatea unei analize pertinente. La nivel subiectiv, pe de altă parte, terapia se încheie întotdeauna atunci când clientul consideră că obiectivele delimitate de el au fost adresate cu succes sau, la fel de important, nu mai are convingerea că ședințele desfășurate îi mai pot îmbunătății starea.

4. Cum se poate achita o ședință ?
Plata ședințelor se poate face cash sau direct în cont, prin transfer bancar. Incapacitatea clientului de a veni la ora programată se taxează complet în condițiile în care acest fapt nu este anunțat cu minim 2 ore înainte. Excepție de la această regulă o fac cazurile de forță majoră sau cele convenite în prealabil de părți.