Psihoterapie cognitiv comportamentala Dr. Marius M. Stanciupsihoterapie cognitiv-comportamentala

Servicii

Psihoterapie individuală (adult, copil, adolescent)

Psihoterapie individuală (adult, copil, adolescent)

Concepută de Freud și Breuer (1891) ca o alternativă viabilă la tratamentul medicamentos, psihoterapia a cunoscut o dezvoltare extraordinară începând cu a doua jumătate a secolului XX, fragmentându-se până astăzi în câteva sute de abordări diferite (Sommers-Flanagan & Sommers-Flanagan, 2004).

descopera
Psihoterapie online

Psihoterapie online

Dezvoltată inițial pe infrastructura liniilor telefonice de comunicație (Mallen & Vogel, 2005), tele-psihologia (i.e. serviciile de consiliere și psihoterapie oferite la distanță) s-a dezvoltat considerabil în ultimii 35 de ani. Mai precis, apariția internetului, a telefoniei mobile 4G și a sistemelor de chat video permite astăzi persoanelor din întreaga lume să apeleze la serviciile specializate ale unui terapeut autorizat fără a suporta costurile aferente transportului fizic.

descopera
Psihoterapie/Consiliere de cuplu

Psihoterapie/Consiliere de cuplu

Deși terapia a fost dezvoltată acum mai bine de un secol pentru diminuarea detresei resimțite la nivel individual, se întâmplă adesea în viață ca punctul focal al nemulțumirilor noastre să fie interacțiunile avute cu partenerul. Atunci când o relație “suferă”, bineînțeles, posibilitățile sunt multiple.

descopera
Evaluare psihologică

Evaluare psihologică

Vrei să știi cum se simt și cât de motivați sunt angajații tăi; cât de inteligent este copilul tău și care este nivelul său de dezvoltare în planul proceselor reglatorii ? Ești interesat de structura ta de personalitate, incluzând aici, bineînțeles, posibilele amprente clinice care îți pot influența viața afectivă sau pe cea socio-profesională ?

descopera