Psihoterapie cognitiv comportamentala Dr. Marius M. Stanciupsihoterapie cognitiv-comportamentala
Evaluare psihologică

Evaluare psihologică

Vrei să știi cum se simt și cât de motivați sunt angajații tăi; cât de inteligent este copilul tău și care este nivelul său de dezvoltare în planul proceselor reglatorii ? Ești interesat de structura ta de personalitate, incluzând aici, bineînțeles, posibilele amprente clinice care îți pot influența viața afectivă sau pe cea socio-profesională ?

Îți oferim servicii de evaluare psihologică de cea mai înaltă calitate, făcând uz de cele mai noi și performante instrumente psihometrice standardizate pe populația din România.

Daca aveti nevoie de acest serviciu, contactati-ne!
Servicii psihologie Bucuresti

Servicii

Utilizând măsuri standardizate de evaluare a rezultatelor, instrumente de feedback, cât și tehnici susținute de știință și practici bazate pe dovezi, îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate la cel mai rezonabil preț.

descopera
Rezultate psiholog Marius M. Stanciu, Bucuresti

Rezultate

Te-ai întrebat vreodată cum poți să îți dai seama dacă psihoterapia funcționează ? Adoptând în totalitate modelul de cercetător-practician, eu discut mereu în termeni de numere, grafice, instrumente standardizate și măsuri cuantificabile, nu păreri și anecdote. Psihoterapia nu este o știință în adevăratul sens al cuvântului, dar ea poate fi făcută și TREBUIE făcută cu știință !

afla